25.11.2008

Pulpe de pui cu cartofi si legume la cuptor

Va propun o reteta simpla dar gustoasa, pe care noi o facem des .

Ingrediente :
5-6 cartofi
o caserola cu pulpe de pui ( eu am avut superioare)
1 ceapa
1 ardei rosu
200 gr suc de rosii ( bulion)
putin ulei
condimente dupa bunul plac

Cartofii sa curata , se spala ,se taie cubulete si se condimenteaza . Pulpele se curata de pielita sa spala si se condimenteaza.
Intr-o tava sa pune putin ulei , se pun cartofii, deasupra lor pulpele . Apoi se taie ceapa si aredeiul si se pune peste . Turnam bulionul la final.



Acoperim tava cu folie de aluminiu si dam la cuptor la foc mediu . Dupa jumatate de ora, dam jos folia de pe tava si lasam sa se rumeneasca carnea si cartofii.






Legumele lasa un gustu deosebit .
Pofta buna!!!

www.laica.ro
http://www.gospodini.blogspot.com