21.11.2008

Piept de pui cu sos de smantana si ciuperci

Ingrediente :

1 piept de pui ( 400-500 gr )
1 cutie de smantana
1 conserva de ciuperci
2 linguri faina
1 lingurita cu unt


Pieptul de pui se curata de pielite , se spala , si se taie file .
Se condimenteaza dupa gust si se ajeaza intr-un vas de yena.



Untul se pune la topit intro oala , se adauga faina si imediat si smantana . Se amesteca bine sa nu se prinda , se condimentaza cu sare si nucsoara dupa gust si se adauga ciupercile ( scurse ) . Se mai lasa sa dea un clocot .



Acest sos se toatna peste carnea din vasul de yena si se da la cuptor la foc mediu cam 30 de minute.






Noi am servit cu cartofi natur ( cartofii taiati bucati i-am fiert cu condimente )



Pofta buna!!


M-am hotarat sa particip cu acesta reteta la concursul organizat de Teo pe blogul ei la categoria "CEA MAI APETISANTA CINA". Premiile sunt oferite de Laica